Varauspalvelu

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden varata sähköisesti venepaikkoja. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä 24/7.

Oliko sinulla venepaikka viime vuonna? Ohjeet viime vuoden venepaikan uudelleenvaraukseen. Varauspalvelu on avoinna vanhoille asiakkaille 30.3. - 24.4.2024.

Kohdasta "TEE UUSI VARAUS" voit tehdä uuden varauksen varauspalvelussa vapaana olevaan paikkaan 30.3.2024 klo 10 alkaen. Yleinen varausjakso on 24.4 – 31.12.2024 ja sen ollessa käynnissä voit varata sekä vapaita paikkoja että vanhoilta varaajilta vapautuneita (uudelleenvaraamattomia) paikkoja.

Ohjeet:
Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta, jonka voit luoda klikkaamalla "Kirjaudu Sisään" -painiketta sivun yläreunasta. Jotta voit luoda käyttäjätunnuksen, tulee sinulla olla voimassa oleva sähköpostiosoite. Palvelussa varaus maksetaan verkkopankkimaksuna. Maksuaikaa on 4 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta. Mikäli varaajalla ei ole verkkopankkitunnuksia tai haluaa vuokrata venepaikan yrityksen tai yhdistyksen nimissä tulee hänen olla yhteydessä: [email protected], p. 050 4111 465 (ma-pe klo 9-14.30).

Lisätietoja venepaikoista ja Varauspalvelusta Tammelan kunnan internetsivuilla.

OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

Kirjaudu palveluun nähdäksesi varaushistoriasi tai uusiaksesi vanhentuneen varauksen.