Saavutettavuusseloste - Tammelan kunnan Lupa- ja varauspalvelu - Tammelan kunnan Lupa- ja varauspalvelu

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua Trimble eServices Varaus ja on laadittu 23.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Palvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Seuraavissa palvelun elementeissä on kehitettävää saavutettavuuden osalta. Suluissa on viittaus saavutettavuusvaatimukseen (WCAG). Osa palvelun visuaalisista elementeistä ei skaalaudu riittävästi, kun vain tekstiä suurennetaan 200 prosenttia (1.4.4 ), otsikkorakenteet eivät ole aina selkeitä (1.3.1), vaihepolkua ei ole nimetty, joten ruudunlukijalla voi olla vaikea ymmärtää, mikä elementin tarkoitus on (4.1.2).

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Kartta ei kuulu lainsäädännön piiriin. Palvelua voi käyttää ilman karttaa.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro puutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Anna palautetta: https://www.tammela.fi/palaute

Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomainen

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
[email protected]
puhelinnumero vaihde 0295 016 000